Električar - Električar
15403
page-template-default,page,page-id-15403,bridge-core-2.2.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Električar

Da bih svaka instalacija bila dobro uređena i po standardu, treba da je radi stručno lice koje zna taj posao. Instalacija struje je ključni deo svakog objekta i treba da se uradi stručno i kvalitetno sa kvalitetnim kablovima, osiguračima i opremom. Moje višegodišnje iskustvo u izradi raznih električnih instalacija tj., od vrste objekta i namena mi govori da svaki detalj mora biti isplaniran. Mora se voditi računa o potrošačima i rasterećenju instalacije. Oprema tj., prekidači i utičnice  koje se montiraju,  moraju biti kvalitetni, kao i osigurači.
Vršim izradu električnih instalacija u stambenim i poslovnim objektima kao i objektima specijalne namene. Radim sa svojim ili vašim materijalom. Posle završenog posla, čistimo sve za sobom tako da lokaciju ostavljamo u perfektnom stanju kao i pre izvođenja radova. 

MONTAŽA RASVETE:

Spoljašnja
Unutrašnja
Nadgradna
Ugradna
Lusteri
Priprema za rasvetu u gipsu,bušenje rupa Led trake i spotova 
Podne rasvete
Reflektori
Led rasveta
Gromobran
Uzemljenje
elektricar-rasveta